Vaatteet isoille naisille

Oletko O-muotoinen nainen ja haluaisit tuoda uutta potkua pukeutumiseesi? O-muotoiseksi luokitellaan vartalotyyppi, jossa pyöreyttä on kertynyt erityisesti keskivartalon alueelle. Tämän vartalotyypin parhaat puolet ovat kaunis dekoltee ja kohtalaisen hoikat sääret. Miksi et siis toisi niitä esille enemmän pukeutumisessasi?

 

Isokokoisille naisille on tarjolla runsaasti erilaisia vaatteita. Ne on kaikkein helpointa tilata suoraan netistä, esimerkiksi täältä. Laajasta valikoimasta löytyy vaatekertoja vuoden jokaiseen päivään ja erilaisiin tilanteisiin. Ylä- ja alaosat sekä erilaiset asusteet ovat helposti yhdisteltävissä toisiinsa. Parasta on, että valikoimaa selatessasi saat runsaasti uusia ideoita pukeutumiseesi. Tutustu kuitenkin muutamiin neuvoihin ennen, kuin suuntaat ostoksille.

 

Kevyet materiaalit tuntuvat iholla suloiselta

Hyvin leikatuista vaatteista ei ole paljoakaan iloa, ellei niitä ole valmistettu kevyistä ja miellyttävistä materiaaleista. Plus size -vaatteissa tämä on yleensä otettu hyvin huomioon. Oleminen, eläminen ja tekeminen sujuvat kuin leikki, kun viihdyt vaatteissasi. Siksi ilmavat ja joustavat kankaat ovat ehdoton valinta isokokoiselle naiselle. Ilmavuus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun tulisi pukeutua perunasäkkiin – kauniimpia vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti!

Mid adult fat woman resting after exercising. She is sitting on the floor and looking at the camera.

Täydellinen alaosa kurvikkaalle naiselle

 

Lähdetään liikkeelle alaosasta: mikään ei pue linjojasi paremmin kuin kapeat housut. Slim fit -farkut ovat siksi loistava valinta isokokoiselle naiselle. Jos sinusta tuntuu, että haluat piilottaa keskivartalosi, se on täysin mahdollista, sillä voit liittää farkkujen seuraksi pitkälinjaisen jakun, jonka alle voit pukea joko topin tai T-paidan – tämä on arkiasuna täydellinen. Talvisella säällä pitkä, kapealinjainen neule sopii hyvin vartalonmyötäisten housujen seuraksi.

 

Jos sinusta tuntuu, että alaosat näyttävät liian raskailta, panosta capri-housuihin tai ¾-pituisiin lahkeisiin: ne katkaisevat vartalon linjaa sopivasti juuri oikeasta paikasta ja luovat linjoihisi niin pituutta kuin hoikkuuttakin.

 

Myös mekko on täydellinen vaate monikäyttöisyytensä vuoksi: sehän on samalla niin ylä- kuin alaosakin. Mekosta luot useita erilaisia vaatekertoja asusteiden, huivien ja kauniiden korkokenkien avulla. Muistathan, että myös kampaus on asuste, jolla voit siirtää vartalosi painopistettä ylöspäin ja keventää pukeutumisen kokonaisvaikutelmaa.

 

Mitä yläosaksi, kun koko on 44-56?

Unohda koko, sillä kauniita vaatteita on saatavilla suurikokoisille naisille mielin määrin. Koko pukeutumisprojektin tavoitteena on saada sinut tuntemaan itsesi tyytyväiseksi omassa kehossasi. Oikeilla vaatevalinnoilla voit vain tehostaa tätä tunnetta!

 

Yläosien suhteen nyrkkisääntö on välttää korkealle nousevia kauluksia ja jäykkiä kangasmateriaaleja. Sinulla on kaunis dekoltee – miksi et siis näyttäisi sitä? V-aukkoiset ja laajat O-aukkoiset yläosat näyttävät kauniilta isokokoisilla naisilla. Voit siis tuoda parhaat ominaisuutesi esiin luovilla asuvalinnoilla.

 

Kun valitset takkia, puolipitkä takki voi olla hyvä valinta. Ideana on, että takki peittää reiden leveimmän kohdan ja tuo vartaloosi lisää linjakkuutta. Pitkittäiset leikkaukset keventävät takin ilmettä ja luovat raikasta vaikutelmaa.

 

Leiki väreillä ja iloitse elämästä

 

Pidätkö väreistä? Näytä se myös pukeutumisessasi! Musta on turvallinen valinta ja täydellinen osa perusvaatevalikoimaa. Liika mustaan verhoutuminen saattaa kuitenkin luoda yksitoikkoisen valikoiman. Iloiset värit saavat myös onnellisen hymyn nousemaan huulillesi – älä siis epäröi ottaa käyttöön koko palettia. Pukeutumisen tulee olla hauskaa!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *