Tekniikkaosat videonikkarille

Videoiden tekeminen esimerkiksi Youtubeen tai Tiktokkiin on juuri nyt erittäin suosittu harrastus. Juuri nyt moni haaveilee voivansa tulla kuuluisaksi suoraan omalta kotisohvalta käsin – ja yllättävän moni on onnistunut tämän haaveen toteuttamisessa! Videonikkari tarvitsee tietenkin hyvät laitteet ja tekniikkaosat tukemaan harrastustaan. Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä laadukkaiden ja asianmukaisten tekniikkaosien hankkimiseksi näppärästi netistä. Toivomme, että vinkkimme helpottavat intohimoisen videonikkarin elämää niin videoiden tekemisen kuin niiden katselunkin osalta!

Mistä tekniikkaosat videonikkarille videoiden tekemiseen?

Tekniikkaosat videonikkarille löydät tekniikkaosat.fi -sivustolta. Moni kuvaa videoita esimerkiksi älypuhelimella, joka joutuukin tässä hommassa koville. Tiesitkö, että älypuhelinta on mahdollista kunnostaa ja tuunata tarvittaessa myös itse? Ellet tiennyt, kannattaa tutustua sivuston vinkkeihin ja tuotevalikoimiin! Esimerkiksi älypuhelimen tai muun -laitteen akku kuluu videoiden tekemisessä, lataamisessa ja katsomisessa nopeasti. Se saattaa jopa tulla yllättävän nopeasti käyttöikänsä loppuun. Tällöin uuden akun hankkimalla voi säästyä täysin uuden laitteen ostamiselta – ja säästää näin rahaa, samalla kun pidentää oman älylaitteen elinkaarta.

Jotta älypuhelimen tai muun -laitteen akku kestäisi myös tien päällä ja kodin ulkopuolella, kannattaa siihen hankkia tekniikkaosat.fi-sivustolta vara-akku. Vara-akku lataa laitetta silloinkin kun sähköpistoketta ei ole lähettyvillä. Kun laitteen akussa on aina virtaa, eivät hyvät yllättäenkään vastaan tulevat kuvaustilanteet mene videonikkarilta ohi suun. Usein videoiden suunnittelemiseen käytetään runsaasti aikaa ja ne ovat melko tarkkaan käsikirjoitettuja. Kuitenkin monet parhaiten toimivat videot ovat spontaaneja tilanteita, jotka saattavat tulla jopa kuvaajalle vastaan yllättäen. Tällaisissa tilanteissa korostuu tilanteen aitous ja yllättävyys, minkä vuoksi ne kiinnostavat myös katsojaa. Älä siis menetä mahdollisuutta hyödyntää yllättäen vastaan tulevat kuvaustilanteet ja pidä huolta siitä, että laitteessasi riittää akku tilanteessa kuin tilanteessa!

Mistä tekniikkaosat videonikkarille videoiden katseluun?

Videonikkarin on tärkeää tutustua myös muiden tekemiin videoihin. Oma tyyli kannattaa aina säilyttää, eikä toisia kannata suoraan matkia, sillä innokkailta videoiden katselijoilta toisten jäljittely ja epäaito tyyli eivät jää huomaamatta. Toisten videoista voi kuitenkin hakea inspiraatiota ja esimerkiksi hyviä aiheita myös omiin videoihin. Toisten videoita katselemalla löydät pian toimintatapoja, joista pidät ja taas toisaalta sellaisia toimintatapoja, jotka eivät ehkä tunnu niin kovin hyviltä ajatuksilta.

Edellä mainitusta syystä videonikkarin kannattaakin hankkia myös sellaisia laitteita, jotka tekevät toisten tekemien videoiden katselusta entistä miellyttävämpää. Toki myös omia videoita kannattaa katsella vielä niiden julkaisemisen jälkeenkin kriittisellä otteella ja ikään kuin ulkopuolisen katselijan silmin. Vaikka itseään kohtaan ei pidäkään olla liian kriittinen, voi omista virheistä oppia. Mieti aina mitä voisit tehdä paremmin ja mikä videoissasi toimi hyvin ja missä kohtaa sinulla taas olisi varaa parantaa. Pyri kehittämään itsellesi oma, omintakeinen tyyli, josta sinut on helppo tunnistaa ja joka puree valitsemaasi kohdeyleisöön. Mieti myös mikä on videosi sanoma ja miten pyrit tuomaan esiin tätä sanomaa. Laadukkaat tekniikaosat ja -tarvikkeet tekevät videoiden työstämisestä tavallista helpompaa.

Tekniikkaosat videonikkarin videoiden katseluun löytyvät myös näppärästi tekniikkaosat.fi-sivustolta. Esimerkiksi miellyttävät langattomat kuulokkeet ovat tärkeä laite, ellet halua häiritä muuta perhettä videoiden katselun aikana tai jos katselet videoita esimerkiksi julkisissa liikennevälineissä. Tutustu sivuston vaihtoehtoihin ja valitse sinulle parhaiten sopivat kuulokkeet. Löydät sivustolta myös sellaisia tuotteita, joiden avulla voit parantaa laitteesi kuvan tai äänentoistoa. Tämä auttaa parantamaan videoiden katselukokemusta. Sivusto tarjoaa 14 päivän avokaupan, joten voit vielä tutustua tuotteeseen rauhassa kotona, ennen kuin teet lopullisen päätöksen joko pitää tuote tai palauttaa se liikkeeseen.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *